Ιατρείο - Πασχαλίδης Χαράλαμπος - Περιοδοντολόγος Υπηρεσίες - Πασχαλίδης Χαράλαμπος - Περιοδοντολόγος Περιοδοντολογία - Πασχαλίδης Χαράλαμπος - Περιοδοντολόγος Επικοινωνία - Πασχαλίδης Χαράλαμπος - Περιοδοντολόγος Επικοινωνία - Πασχαλίδης Χαράλαμπος - Περιοδοντολόγος
Χαράλαμπος Δ. Πασχαλίδης - Περιοδοντολόγος, DDS, MS
 
  Περιοδοντολογία
  Περιοδοντικές νόσοι
Εξέταση
Θεραπεία
Συντηρητική θεραπεία
Χειρουργική θεραπεία
Μετεγχειρητικές οδηγίες
  Σύνδεσμοι
  International Member
 
    American Academy
of Periodontology
 
 
Βιογραφικό
 
Γεννήθηκα το έτος 1964 στην Αθήνα.  Μεγάλωσα στο Ελληνικό, κατόπιν έζησα στο Παλαιό Φάληρο ως το 2004, όταν μετακόμισα μόνιμα στον Πειραιά.  Μαθήτευσα στο Κολλέγιο Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησα το 1983 (τετρατάξιο Λύκειο).

Το 1985 εισήχθηκα στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απο το οποίο έλαβα το πτυχίο του Οδοντιάτρου με το βαθμό Λίαν Καλώς.  Την ακαδημαική χρονιά 1991-92 υπηρέτησα ως άμισθος επιστημονικός συνεργάτης στην κλινική Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. 

Κατόπιν έγινα δεκτός από το Πανεπιστήμιο της Μιννεσότα στις Η.Π.Α., όπου σπούδασα την ειδικότητα της Περιοδοντολογίας και έλαβα τον τίτλο Master of Science το 1995.  Ως τα τέλη 1996 υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, με την ειδικότητα του Οδοντιάτρου.

Από τότε και ως σήμερα, εργάζομαι στο ιδιωτικό μου ιατρείο στον Πειραιά, με αποκλειστική ενασχόλιση στην ειδικότητα της Περιοδοντολογίας.

Είμαι μέλος της Αμερικάνικης Ακαδημίας Περιοδοντολογίας, της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας, και της Ελληνικής Εταιρείας Περιοδοντολογίας (πρώην μέλος διοικητικού συμβουλίου).

 
       
Sitemap Περιοδοντολογία Web Design & Development Copyright

Ιατρείο
Υπηρεσίες
Βιογραφικό
Ερωτήσεις
Επικοινωνία
Σύνδεσμοι
Όροι Χρήσης

Περιοδοντικές νόσοι
Εξέταση
Θεραπεία
Συντηρητική θεραπεία
Χειρουργική θεραπεία
Μετεγχειρητικές οδηγίες

by DrGraphics
www.drgraphics.gr

© 2023 Χαράλαμπος Δ. Πασχαλίδης
All rights reserved.

 
Πολιτική Απορρήτου